Hip Hop Class

DF EVENT AB

Hyr en sal eller låt oss skräddarsy ditt event!
Dancing in the Street

Om oss

Du kan dansa på gatorna. Men du måste inte!

DF Event AB hyr ut danssalar i centrala Ängelholm på Nybrovägen 4. Här finns fem salar som passar lika bra för danspasset som yogan eller annan gruppaktivitet. Bara ett par minuter från stationen gör oss till ett bra val om dina deltagare kommer med kollektivtrafik.

Vi har funnits sedan 2016 och haft den stora glädjen att möta en hel rad av glada människor på danskalas, möhippor och andra tillställningar. Vi har dansinstruktörer i flera olika stilar som kan erbjuda dig och dina vänner eller kollegor en riktigt härlig aktivitet där svett & rörelseglädje står i fokus. Tveka inte utan kontakta oss om du har frågor eller önskar bolla idéer!

Observera att med anledning av den rådande pandemilagen så är deltagarantalet begränsat till 1 person per 10 kvm i danssalarna samt i lokalen som helhet. Läs mer i informationen för respektive danssal nedan.

 

HYR LOKAL

Alla våra salar är fullt utrustade med speglar, dimbar belysning och musikutrustning som du kopplar in dig på via 3,5 mm kabel. Utöver det finns både väggfasta och portabla balettstänger, småmattor för golvövningar/styrka, draperier framför en del spegelväggar för att kunna arbeta utan spegel m.m.

Självklart finns här omklädningsrum för herr & dam inkl duschar och låsbara förvaringsskåp, en rymlig entré med skohyllor samt flera möblerade ytor för väntande deltagare och deras anhöriga. Uppehållsrummet Sirius innehåller utöver sittmöblemang även en uppbyggd och flexibel läktare, TV, DVD samt möjligheter att låna projektor. Personalrummet innehåll stor kyl & frys samt 3 mikrovågsugnar, vask, sittmöblemang samt matbord med 10-12 platser.

Observera att med anledning av den rådande pandemilagen så är deltagarantalet begränsat till 1 person per 10 kvm i danssalarna samt i lokalen som helhet. Läs mer i informationen för respektive danssal nedan.

Entré
Dansare
Yoga
 
 

SALAR

Klicka på respektive sal för att läsa mer!

Evenemang

Önskar du hyra mer än en lokal?
Inga problem, vi hjälper dig att skräddarsy din dansaktivitet!

Personlig & snabb support

Planering & utformning

Erfarna & proffsiga danslärare

Fina samarbetspartners

Teambuilding

Danskalas

Möhippa

Privatlektion

 
 

Kontakt

BESÖKSADRESS: NYBROVÄGEN 4 ÄNGELHOLM

INFO@DFEVENT.COM